I

I

joi

Impozit pe aer mai trebuie...

In ultimul timp am observat ca daca o persoana se interneaza si are nevoie de medicamente in spital trebuie sa scoata bani din buzunar; daca mergi la ghiseu sa platesti impozitul pe casa, teren si alte bunuri in foarte multe cazuri doamna ce sta in spatele geamului te trateaza cu spatele; daca ai nevoie de o adeverinta de la primarie de cele mai multe ori ti se va spune ca trebuie sa revii maine sau poimaine ca astazi nu este cel ce trebuie sa semneze acele acte sau nu are timp; cand iesi la pensie in loc sa iti primesti banii cuveniti primesti doar promisiuni si vestea ca pensia ta se va micsora si painea se va scumpi.
Daca esti fraier si ai masina trebuie sa platesti impozit, asigurare casco si rovigneta, toate astea pentru cele mai proaste si mai nenorocite drumuri. Intradevar, asigurarea obligatorie si casco nu au nicio treaba cu drumurile dar, daca ai norocul sa ajungi in service si trebuie sa iti repari masina pe casco sau pe asigurarea celui care te-a accidentat, devi un om de nimic intr-o secunda. Cei de la sigurari te plimba cu saptamanile daca nu ai pe cineva pus bine sau nu ai pregatit pusculita.
Nenorocitii care asfalteaza drumurile o fac in asa fel incat acestea sa nu reziste mai mult de 8-9 luni, astfel incat prostii care muncesc pentru ei sa ia un ban cinstit si ei sa fure un ban! Si toate astea cu acordul autoritatilor.
Pentru ce trebuie sa platim impozite catre stat?
Pentru drumuri proaste si pentru acei nenorociti din ministere care au grija ca orice lucru facut din banii contribuabilului sa fie de zece ori mai scump decat ar trebui.
Asta-i Romania de azi!

Niciun comentariu: