I

I

vineri

Uniunea Social Liberala - "sabia" care omoara "fiinta extraordinara"!

De cateva zile, dupa sedinta secreta avuta loc intre PDL-istii de seama si "fiinta extraordinara", politrucii portocalii alias "stelutele partidului", care pana acum au stat "in transee" sa nu-i loveasca "glontul", au iesit unul cate unul la atac! Binenteles ca atacul a fost directionat catre...Uniunea Social Liberala! Va voi da cateva exemple de "stelute" iesite in "bataia pustii":
1. Adriean Videanu : "Nu cred că PDL poate fi bătut de o alianţă PNL-PSD. N-au forţă, n-au valoare, n-au program, n-au nimic!" Ce ne mai spune noua "borduristul" de serviciu :"PDL poate rămâne principala forţă politică dacă îşi rezolvă probemele de echilibru din interior, concomitent cu recâştigarea încrederii electoratului."
2. Roberta Anastase : "Alianţa PSD-PNL duce la dispariţia de pe scena politică a unei formaţiuni politice, PNL, ceea ce mai degrabă ne ajută, decât ne încurcă în bătălia electorală, cu atât mai mult cu cât vorbim de o predare necondiţionată a acestui partid. Deci nici o şansă de revenire!" Si, matematiciana PDL nu se opreste aici : "Poate că la un moment dat, am crezut că domnul Crin Antonescu poate fi un lider politic. În realitate, şi-a predat necondiţionat şi fără nici o umbră de mustrare de conştiinţă partidul istoric în braţele unei formaţiuni de sorginte comunistă"
 3. Elena Udrea : "Eu nu sunt o stea, sigur şeful statului nu se referea la mine". Imi cer scuze, dar nu ma pot abtine sa nu ma amuz...:)).


Pana aici am inteles mesajul presedintelui...atacati, atacati, atacati! Insa, Romania este in colaps! De douazeci de ani ne zbatem in anonimat, cautam vinovati de la un regim la altul, ne razbunam pe politicienii care ne-au tradat, cum altfel decat lipsind de la vot, in schimb ne bazam tot pe ei cand e vorba de o viata mai buna! In acest moment indoielnic pentru multi, clasa politica din Romania ne-a aratat ca SE POATE, ca putem trece peste ideologii pentru binele celor multi! Si asa s-a creat...Uniunea Social Liberala! Scopul ei este trecerea de la politica ultimilor douazeci de ani, de la circul si de la lupta pentru putere si resurse, la politici pentru cresterea niveluilui de trai al romanului! Romania are nevoie de tehnocrati, de oameni cu o gandire complexa pentru a putea repara ce au distrus "fiinta extraordinara" si gasca lui de hiene! A venit timpul sa ne luam viata in propriile maini, sa ne gandim la viitorul nostru si al copiilor nostri! Prin aceasta Alianta, Romania va deveni un stat modern, unit, asa cum il meritam!
Dumnezeu sa ne ajute!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Boc la Poarta Raiului…
Cică moare Boc și ajunge la Poarta Raiului. Îl oprește Sfântul Petre și îl întreabă:
- Ce-i cu tine aici? De ce crezi că meriți să ajungi în Rai?
- Păi să vedeți, am dat un leu odată la un cerșetor…
- Așa și? Crezi că pentru atâta lucru… gata… în Paradis?
- Ăăă, am mai dat odată un leu la un cerșetor…
Deodată se aude o voce tunătoare:
- Petre!
- Da, mărite Doamne!
- Dă-i ăstuia 3 lei și gonește-l de aici!