I

I

miercuri

Cateva intrebari pentru "iubitul" nostru Presedinte


Nu am putut sa nu remarc faptul ca Traian Basescu a pronuntat, in cinci minute, cuvantul “senat” de vreo sase ori, ca fiind vinovat pentru caderea ANI. Astia de Comisia Europeana si-au permis prea mult! Au atacat tara iubita a Basescului, care “nu-şi respectă angajamentele”! Tara lui Basescu cu parchetele, cu serviciile secrete, cu ANI, cu taierea pensiilor ( respinsa de "nesimtitii" de la Curtea Constitutionala), cu salariile scazute cu 25%, cu TVA de 24%, cu un Guvern care nu are niciun plan de iesire din criza, cu un ministru care duce pantofi cu toc sinistratilor, cu un ''umflat'' in persoana lui Videanu care isi face casa de 1400 de mp!

De ce oare de sase ani de zile de cand este Presedinte Traian Basescu avem numai rapoarte negative?

De ce nu spuneti domnule Presedinte despre recomandarile CE privind achizitiile publice de care se ocupa oamenii dumneavoastra de la Guvern?

De ce nu vorbiti domnule Presedinte de lupta anticoruptie care va “preocupa” in fiecare campanie electorala?

De ce nu mai vorbiti nimic domnule Presedinte de “omul lui Vantu”, Popa Nicolae prins la Jakarta in campania electorala din 2009?

De ce nu vorbiti domnule Presedinte de cei 400 de km de autostrada pe care ii promitea Berceanu in campania electorala?

De ce nu ne spuneti domnule Presedinte de unde a avut fiica dumneavoastra 1 milion de euro sa-si cumpere vila?

De ce nu vorbiti domnule Presedinte de articolele din presa straina in care Guvernul e vazut ca “nefunctional” iar D-stra ca un “taur intr-un magazin de portelanuri”?

”Romania arata ca un stat in deriva, acefal, neguvernat si fara directie!” Crin Antonescu

Niciun comentariu: