I

I

marți

Inca un bluf al lui Basescu-Dan Diaconescu



Oare arestarea lui Diaconescu si abaterea atentiei de la scaderea pensiilor si salariilor este prima masura pe care o ia Basescu in tentativa lui de a-si tine promisiunea fata de PDL:"mai mergeti o data pe mana mea!" ?
Procurori DNA, însoţiţi de forţe de ordine, au descins, luni, la sediul OTV din Capitală şi la locuinţa patronului postului TV, Dan Diaconescu, fiind căutate mai multe casete care ar constitui probe în dosarul în care Doru Pârv este cercetat pentru trafic de influenţă, potrivit unor surse judiciare.
Potrivit surselor citate, procurorii anticorupţie, însoţiţi de jandarmi şi mascaţi, efectuează căutări la sediul OTV din cartierul bucureştean Militari, dar şi la locuinţa lui Dan Diaconescu. Anchetatorii caută mai multe casete video ce ar constitui probe materiale în dosarul lui Doru Pârv, care a participat la mai multe emisiuni la postul de televiziune OTV.
Sursele judiciare au precizat că sediul OTV este închis temporar pe timpul derulării percheziţiilor, astfel că nimeni nu este lăsat să iasă, iar cei care vor să intre o pot face doar pe bază de legitimaţie.

Niciun comentariu: