I

I

joi

Arestarea lui Solomon

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, de Tribunalul Argeş, sub acuzaţiile de luare de mită, fals intelectual şi uz de fals. Plus că, la el acasă au fost găsiţi aproximativ 200.000 de euro.
Sute de oameni (probabil plătiţi), angajaţi ai primăriei, săteni din Leamna şi apropiaţi ai primarului Antonie Solomon, au protestat faţă de decizia de arestare a acestuia!
Reprezentanţi ai instituţiilor de cultură subordonate Consiliului local şi-au exprimat solidaritatea faţă de primarul Antonie Solomon în cadrul unei acţiuni, pe scena Teatrului Liric.
Cezar Preda spune despre cazul lui Solomon că afectează foarte, foarte mult imaginea PD-L. Din fericire sau păcate, nu este singurul care crede acest lucru. Cezar Preda nu este cel cu blogul, pe cel cu blogul îl cheamă altcumva, dar am un lapsus.
Monica Macovei spune că Antonie Solomon ar trebui suspendat din partid. Deci, Cezar Preda nu vorbeşte prostii.
Nu înţeleg de ce acei cetăţeni au ieşi în stradă protestând împotriva arestării primarului Solomon, atâta timp cât Justiţia trebuie să-şi spună cuvântul asupra vinovăţiei.
Asta-i Romania de azi!

Niciun comentariu: