I

I

vineri

Ce sa faci cu o roata veche de bicicleta


  1. Nu vrem sa ne departam prea tare de ideea sosirii anotimpului cald in care vom petrece mai mult timp in gradina. Anul acesta poti incerca ceva diferit. Ce spui de un candelabru improvizat pentru gradina? Sau un decor cu flori, romantic? Trebuie doar sa prinzi roata din 3 puncte egal departate si sa o suspenzi de creanga unui copac, apoi o poti decora fie cu flori, fie cu borcane de sticla clara cu lumanari.
  2. Daca esti un om modern si mai tot timpul presat de timp, ai nevoie, cu siguranta, de un ceas impunator ca sa te mentii organizat. Ce zici daca ti-ai face unul dintr-o roata de bicicleta? Noua ne-au placut tare de tot si ne gandim ca pot fi adevarate piese de decor pentru peretii liberi pe care n-ai idee cum sa-i amenajezi.
  3. Un birou sau un bar mobil cu roti este o idee minunata. Rezultatul are un aer masculin si garantat fura privirile oricui. Asa ca, daca iti place sa primesti musafiri si sa organizezi petreceri, ia in considerare aceasta idee.
  4. Visul tuturor gospodinelor este sa aiba loc de depozitare in bucatarie. Fiindca te tot sfatuim sa agati tigaile pe un suport deasupra capului, exact ca in bucatariile profesioniste, e timpul sa iti dam si o solutie: foloseste o roata de bicicleta! Serios, ce poate fi mai simplu?
  5. Nici gradina de zarzavaturi nu scapa fara o idee. Anumite plante au nevoie de un sprijin vertical pentru a se putea dezvolta. In loc sa infigi tarusi de lemn in pamant in dreptul fiecarui rasad, ia in calcul realizarea unui dispozitiv cilindric din doua roti de bicicleta, un montant vertical central si sfoara. Nu numai ca le asiguri plantelor o crestere sanatoasa, dar ele pot deveni si amenajari decorative pe timpul verii.   








sursa: casamea.ro

Niciun comentariu: