I

I

duminică

"Primarul" si iepurasii de Paste

Se vede ca in Ceteatea Baniei vin Pastele. Orasul s-a umplut de iepurasi luminosi si de copaci infloriti, impodobiti cu oua rosii! Usurinta cu care edilul Craiovei arunca banii publici este greu de inteles intr-un oras distrus de ignoranta celor care l-au condus de-a lungul timpului. Exuberanta a atins cote alarmante daca ne gandim la investitiile facute in ultimii 8 ani de catre primarul care se vrea conducator peste un oras turistic. In aceasta perioada de risipa furioasa, Primaria a reusit sa cheltuiasca zeci de milioane de euro ( aproximativ 11 milioane) pe fantani cantatoare si pe inlocuirea bordurilor. Si jaful nu se opreste aici. In Lunca Jiului urmeaza sa se construiasca un Aqua Land in valoare de 10 milioane de euro care sa aduca turistii mult doriti de edilul momentan in functie. Aceste "invarteli" nu vor conduce niciodata catre lucruri stabile si durabile si vor afecta grav progresul.
Solomon a devenit deja un circar, un baiat "descurcaret" care poate si plange daca este nevoie intr-o campanie electorala ce se anunta a fi cea mai grea pentru el. Mandatele lui ne-au umbrit dezvoltarea, lipsindu-i coerenta ideilor. A transformat traseismul politic in arta oportunismului intr-un oras in care nivelul coruptiei este de 87%. Trebuie sa ne pese cand un infractor se muta dintr-o barca de "pirati" intr-o barca de "gradati". Cand se scufunda o corabie, sobolanii sar primii.
Cum uitam bufonul care nu ne mai bucura, asa trebuie sa-i uitam si pe cei care ne-au chinuit si ne-au umilit. Trebuie uitati, trebuie aruncati la groapa de gunoi a istoriei. Trebuie aplicat dictonul " la timpuri noi, oameni noi". Pe timpul stramosilor nostri, conducatorii care nu mai aduceau prosperitate tribului erau exclusi din grup si inlocuiti cu altii tineri. In felul acesta exista un pret al greselii si o recunoastere reala a longevitatii.

Niciun comentariu: