I

I

joi

Ati ramas "inzapezit" d-le Solomon!

Dupa o perioada in care zapezile s-au abatut asupra Craiovei iar autoritatile locale au ridicat din umeri, Bunul Dumnezeu s-a gandit ca daca primar nu avem, macar cu putina forta divina sa scapam de mormanele de zapezi si ne-a incalzit putin atmosfera.
Este inadmisibil ca intr-un oras mare cum este Craiova, sa nu poti circula nici macar pe arterele principale. Oamenii sunt ingroziti cand vine vorba de ajuns la serviciu, de dus copiii la gradinita sau la scoala, etc. De ce se intampla toate astea?...pentru ca nu avem primar! Sau avem unul dar probabil ii sta gandul la cum sa scape de dosarele penale pentru mita.
Sunt convins ca ne-ar fi fost mult mai bine fara dvs. d-le Solomon! Va datoram atat de multe, cum ar fi faptul ca, firmele furnizoare de componente pentru Ford s-au mutat la Bals si la Caracal pentru ca nu ati avut bunavointa ( sau nu v-a convenit ce ofereau!) sa le dati teren pentru a face o fabrica care aducea cateva mii de locuri de munca! Dar dupa cum spuneati si dvs., mai bine sa munceasca in Olt si sa aduca banii la Craiova! Bravos d-le viitor fost Primar!
Discutam acum cateva zile cu niste prieteni despre realizarile Primarului condamnabil Antonie Solomon in cei 8 ani de mandat ai sai! Am sa va destainui la ce concluzii am ajuns:
1. strazi avem?...avem dar nu este nicio diferenta de drumurile pietruite de pe strada bunicilor mei care locuiesc intr-un sat din Dolj! Sa nu uitam cand s-a facut ultima asfaltare inclusiv in parcarile din spatele blocurilor, adica in campania electorala din 2008! Sunt ferm convins ca la fel se va intampla si acum!
2. locuri de munca avem?...avem, dar nu in Craiova! Exact cum spuneam mai devreme, investitorii astia au o problema cu orasul nostru si se duc pe la Bals si pe la Caracal! Cred ca nu le place clima de aici!
3. canalizare avem?...avem, dar la wc-ul din fundul curtii! Pai ce rost are sa bagam apa si canalizare in Brestii si in Catargiu? Ce naiba sa mai promita domnul primar in campanie ca sa-l voteze oamenii din zonele alea?!
4. spitale avem?...avem, dar nu le alocam buget ca se invata prost! Ce atata tevatura cu spitalele astea! Ce conteaza ca acoperisul cade peste pacienti si ca nu exista aparatura medicala mai noua de 50 de ani!  Nu avem bani pentru ei!  Sa se duca la privati ca noi alocam 1,8 milioane de Ron din buget pentru imaginea candidatului la primarie Antonie Solomon!
5. fantani cantatoare avem? avem, dar mai scumpe de 2-3 ori decat cele din Dubai! Sa nu uitam ca avem de platit ani buni de acum incolo mofturile unui primar dezinteresat de soarta orasului si a cetatenilor pe care ii adora...in campania electorala!
6. caini avem?...avem, dar pe strazi! Pe unde mergi, inclusiv prin centrul orasului, nu ai loc sa mergi de ei...prietenii nostri necuvantatori! Nu am auzit despre niciun proiect comun intre Primaria Craiova si Asociatiile pentru protectia animalelor prin care sa se puna la punct un plan pentru ca cetatenii sa poata merge linistiti pe strazi fara sa le fie frica de faptul ca vor deveni victimele cainilor comunitari!
Craiovenii s-au saturat de circ si de stilul golanesc pe care il afisati! S-au saturat sa aiba un "primar" care nu da doi bani pe ei, care vrea decat sa se imbogateasca de pe urma lor, care isi aduce aminte de existenta lor doar in campaniile electorale! Ne-am saturat de dvs. d-le Solomon la fel cum ne-am saturat si de omul pe care il copiati si il idolatrizati, Traian Basescu! Vrem sa va luati de mana cum o faceati pe scena in 2008 si sa plecati impreuna!
Va multumim dle. Antonie Solomon pentru tot ce nu ati facut pentru noi!


Niciun comentariu: