I

I

marți

Preturile carburantilor au atins cote istorice

Benzina si motorina, la cote istorice.Preturile carburantilor au urcat din nou. Cele mai mari companii de pe piata au majorat costul unui litru de benzina sau motorina cu 9 bani. Petrolistii estimeaza insa ca am putea ajunge sa dam 7 lei pe 1 litru de combustibil.
Preturile carburantilor au explodat. OMV Petrom le-a publicat direct pe site. Astfel, toti carburantii au primit 9 bani in plus la tarifele de referinta, in fiecare statie acestea putand varia cu +/-5%.
Preturile Petrom
Benzina
Premium Fara Plumb 95 – 4,99 lei
Top Premium fara plumb 99+ – 5,37 lei
OMV Carrera 95 – 5,13 lei
OMV Carrera 100 – 5,79 lei
Motorina
Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel – 5,20 lei
OMV Sprint Diesel – 5,22 lei
Euro Diesel 5 – 5,00 lei
OMV Alpin Diesel – 5,54 lei
Preturile Rompetrol
EFIX Benzina 95 – 5.13 lei
Benzina ALTO 101 – 5.8 lei
EFIX Diesel – 5.2
Diesel ALTO 55 – 5.54

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule...la preturile astea..ma gandesc foarte serios!,oare natiunea asta nu are dreptul sa fie libera,in drepturi,simtiri .. oare noi nu mai scapam de iobagie?Ma gandesc foarte serios de ce tatal mea nu a vrut sa-si vanda calul...saracu de el...stia el, ca acest cal ii va trebui la munca campului si ..poate la transportul catre oras sa-si mai ia cate 1m de panza pt. sotie sa-i faca o fusta pe ea. (Asa stiu eu din povestile tatalui meu ca faceau parintii lui).Stiti vorba aia!!! Dormiti linistiti ca PDL are grija de voi si de banii vostri....

Anonim spunea...

I love to come back to catalin-resceanu.blogspot.com
[url=http://topmusclesupplements.org]prohormones[/url]