I

I

luni

Vise taica, vise...!

Iata ce viseaza Mariile lor fesenistii: "Cred insa ca in ultima perioada si PNL si domnul Antonescu si-au dat seama ca nu este foarte eficient pentru ce se intampla in Romania azi sa nu contribuie la unitatea Opozitiei. Asta poate a si motivat iesirea presedintelui Ponta cu o anumita posibilitate, cu o propunere destul de structurata si de articulata a unei colaborari cu PNL.
Noi spunem asa: exista doua posibilitati. Fie Opozitia lucreaza coerent si-si uneste eforturile pentru a stopa pe cat se poate abuzurile actualei Puteri, fie Opozitia ramane dezbinata. Iar dezbinarea Opozitiei este de fapt planul actualului regim. Dorinta mea este sa existe o relatie strucurata cu PNL. Este vorba despre o colaborare pragmatica si foarte, foarte coordonata, o colaborare foarte serioasa in toate judetele. Din pacate, mai sunt cateva judete unde PSD nu colaboreaza cu PNL si nici nu putem cere pentru ca nu avem un protocol cu liberalii care sa stipuleze lucrul asta"!
Eu am incredere ca presedintele Crin Antonescu si conducerea liberala au suficienta intelepciune si maturitate politica. Si noi trebuie sa avem maturitate si intelepciune politica. Daca suntem suficient de intelepti, putem sa facem o constructie serioasa. Daca nu, ramanem fiecare cu niste orgolii.
Cred ca domnul Antonescu si-a facut destule evaluari si nu mai are ce sa astepte de la PD-L, ca au avut o experienta trista cu PD-L. Cum am avut si noi o experienta trista cu PD-L. Din punctul nostru de vedere, nu pot aparea surprize placute de la PD-L. Noi excludem orice colaborare cu PD-L!"
Pai...ei s-ar alia si cu PP-ul lui Diaconescu daca le-ar asigura intrarea la guvernare!

2 comentarii:

Anonim spunea...

incredibil!

Anonim spunea...

fara sprijinul vostru PSD ul, cu ponta la conducere, nu are multe sanse...degeaba a tot zis liderul psd ca merge singur pe drum ca din cate arata pe la tv drumul este tare anevoios:))) .... s-a cam saturat lumea de lingai in politica.. si pe la voi si pe la ceilalti sunt numai interesati: de afaceri , de bani, de pozitii si tot asa