I

I

duminică

Basescu este oficial la sefia PDL


Presedintele le-a reamintit pedelistilor ca ar fi cazul sa se gandeasca "la era post-Basescu, si chiar post-Boc", se reformeze partidul si sa gaseasca alti lideri.

Se pare ca "seful" nu vrea decat sa salveze PDL de la dezastru si ATAT! Nu-l intereseaza problemele populatiei...salarii, pensii, politici guvernamentale! Sa ramana la putere este "esential" pentru tara!

"E timpul sa va dezlipiti de mine, eu nu mai candidez. Cautati-va alti lideri, ganditi-va la era post-Basescu si chiar post-Boc", a spus seful statului, la intalnirea de la Snagov.

Liderii PD-L s-au intalnit, duminica, la Snagov, pentru a discuta strategia partidului dupa ce motiunea de cenzura a social-democratilor a cazut in Parlament. In urma intalnirii, s-ar parea ca Guvernul Boc scapa de remaniere, dar si de restructurari.

Reforma in partid

Traian Basescu le-a cerut democrat-liberalilor "sa mearga pe mana sa" pentru o ultima oara si le-a spus ca trebuie sa reformeze partidul.
"Faceti din Biroul Permanent National un for de dezbateri, nu o claca. Am zis claca, nu cloaca", a spus presedintele la intalnirea de la Snagov.

Acesta le-a recomandat sa infiinteze patru sau cinci posturi de vicepresedinti, oameni care sa aiba grija doar de partid, sa nu aiba alte functii.

In plus, presedintele i-a asigurat pe pedelisti ca va mai arunca o privire pe realizarile actualului Guvern in septembrie, explicandu-le democrat-liberalilor care au cerut remanierea ca, in acest moment, caderea guvernului nu ar fi dus decat la haos si probleme economice mai mari.

Deputatul PD-L de Mures Doru Opriscan sustine ca pedelistii s-au impartit in trei tabere, la intalnirea de la Snagov: una care a cerut remanierea, una care a cerut restructurarea Guvernului, ia o a treia a cerut acordarea unei perioade de gratie Guvernului.

Decizia a fost ca Guvernului sa i se acorde o perioada de gratie de 60 de zile, dupa care sa se faca o analiza a activitatii guvernamentale.

Ce facem cu pensiile si salariile domnule Presedinte?
Ce facem cu indemnizatiile pentru mame?
Ce facem cu agricultura?
Unde sunt stimulentele pentru intreprinzatorii din mediul privat?
Ce facem cu iahturile, cu vilele de 1400 de mp, cu plimbarile si concediile de la Monte Carlo de zeci de mii de euro ale alesilor PDL?

Niciun comentariu: